Βίδες Mio Gusto με βότκα
Εύκολη, αλλά εντυπωσιακά νόστιμη συνταγή
Υλικά:
400 gr βίδες Mio Gusto
100 gr. μπέικον κομμένο σε τετραγωνάκια
150 gr κρέμα γάλακτος
50 gr. τοματοπολτό
40 gr βούτυρο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
80 gr βότκα
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Σκληρό τυρί τριμμένο ή παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο, το κρεμμύδι και το μπέικον. Αφήνουμε να τσιγαριστούν για περίπου 10 λεπτά, έως ότου το κρεμμύδι γίνει διάφανο.
Ρίχνουμε τη βότκα και τη φλογίζουμε (φλαμπέ). Αφού εξατμιστεί προσθέτουμε τον τοματοπολτό, την κρέμα γάλακτος, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις βίδες Mio Gusto, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε προσθέτοντας σκληρό τυρί τριμμένο.
Καλή σας όρεξη!
βίδες Mio Gusto με βότκα
Βίδες Mio Gusto με βότκα
Εύκολη, αλλά εντυπωσιακά νόστιμη συνταγή
Υλικά:
400 gr βίδες Mio Gusto
100 gr. μπέικον κομμένο σε τετραγωνάκια
150 gr κρέμα γάλακτος
50 gr. τοματοπολτό
40 gr βούτυρο
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
80 gr βότκα
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
Σκληρό τυρί τριμμένο ή παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε το βούτυρο, το κρεμμύδι και το μπέικον. Αφήνουμε να τσιγαριστούν για περίπου 10 λεπτά, έως ότου το κρεμμύδι γίνει διάφανο.
Ρίχνουμε τη βότκα και τη φλογίζουμε (φλαμπέ). Αφού εξατμιστεί προσθέτουμε τον τοματοπολτό, την κρέμα γάλακτος, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
Σε μία κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις βίδες Mio Gusto, τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε προσθέτοντας σκληρό τυρί τριμμένο.
Καλή σας όρεξη!