Χυλοπίτες Mio Gusto με χωριάτικο λουκάνικο και φέτα
Γρήγορη, γευστικότατη, παραδοσιακή συνταγή.
Υλικά:
500 gr χυλοπίτες Mio Gusto
4 μεσαία χωριάτικα λουκάνικα με πράσο ( ή οποιαδήποτε άλλη γεύση της επιλογής σας )
1 κονσέρβα ψιλοκομμένη ντομάτα
400 γραμμάρια φέτα "Μπούρινος"
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Μαϊντανός
Εκτέλεση:
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό για τις χυλοπίτες και τη βάζουμε σε δυνατή φωτιά για να βράσει.
Παράλληλα, ρίχνουμε το ελαόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι.
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και μόλις ζεσταθεί το λάδι, χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και αρχίζουμε να τα τηγανίζουμε.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τα λουκάνικα.
Όταν τα λουκάνικα είναι έτοιμα, και το κρεμμύδι και το σκόρδο έχουν τσιγαριστεί, προσθέτουμε στο τηγάνι την ψιλοκομμένη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι (αλάτι με φειδώ στην περίπτωση που θα προσθέσουμε φέτα ).
Ανακατεύουμε συχνά μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα.
Μόλις βράσει το νερό στην μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε τις χυλοπίτες Mio Gusto κι ανακατεύουμε ελαφρά για να μην κολλήσουν. Βράζουμε για ένα με δύο λεπτά λιγότερο από το χρόνο που μας υποδεικνύει η συσκευασία . Τις σουρώνουμε κι αμέσως τις ρίχνουμε στο τηγάνι για ένα με δύο λεπτά για να ανακατευτούν με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε προσθέτοντας κομματάκια ή τριμμένη φέτα.
Καλή σας όρεξη!
χυλοπίτες Mio Gusto με χωριάτικο λουκάνικο και φέτα
Χυλοπίτες Mio Gusto με χωριάτικο λουκάνικο και φέτα
Γρήγορη, γευστικότατη, παραδοσιακή συνταγή.
Υλικά:
500 gr χυλοπίτες Mio Gusto
4 μεσαία χωριάτικα λουκάνικα με πράσο ( ή οποιαδήποτε άλλη γεύση της επιλογής σας )
1 κονσέρβα ψιλοκομμένη ντομάτα
400 γραμμάρια φέτα "Μπούρινος"
2 σκελίδες σκόρδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Πιπέρι
Μαϊντανός
Εκτέλεση:
Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό για τις χυλοπίτες και τη βάζουμε σε δυνατή φωτιά για να βράσει.
Παράλληλα, ρίχνουμε το ελαόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι.
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες και μόλις ζεσταθεί το λάδι, χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και αρχίζουμε να τα τηγανίζουμε.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τα λουκάνικα.
Όταν τα λουκάνικα είναι έτοιμα, και το κρεμμύδι και το σκόρδο έχουν τσιγαριστεί, προσθέτουμε στο τηγάνι την ψιλοκομμένη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι (αλάτι με φειδώ στην περίπτωση που θα προσθέσουμε φέτα ).
Ανακατεύουμε συχνά μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα.
Μόλις βράσει το νερό στην μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε τις χυλοπίτες Mio Gusto κι ανακατεύουμε ελαφρά για να μην κολλήσουν. Βράζουμε για ένα με δύο λεπτά λιγότερο από το χρόνο που μας υποδεικνύει η συσκευασία . Τις σουρώνουμε κι αμέσως τις ρίχνουμε στο τηγάνι για ένα με δύο λεπτά για να ανακατευτούν με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε προσθέτοντας κομματάκια ή τριμμένη φέτα.
Καλή σας όρεξη!